keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Keskiviikkona


Ostin jo alkukesällä Marimekosta kangasta keittiön verhoksi. Vasta nyt muutama viikko sitten sain ommeltua ja ripustettua sen paikoilleen. Kappa olisi voinut olla hieman korkeampi mutta kangasta oli sen verran hintsusti, että juuri ja juuri riitti tuohon. Tykkään kyllä kovasti!

Oli "hieman" hankala kuvattava tuo verho, pienessä keittiössä ikkunan valoa vasten.

Nyt viimeisen reilun vuoden aikana, kun kotona on tullut vietettyä paljon aikaa on, kodin merkitys kasvanut itselleni entisestään. Olen kyllä aina ollut sellainen koti-ihminen, tykännyt sisustaa ja näpertää, mutta menneenä vuotena se on korostunut entisestään. Tykkään myös siitä että kotona on siistiä, mutta asutun näköistä. Voin sanoa, että meillä on aina yleensä ihan perussiistiä, mutta ajottaista epäjärjestystä. Epäjärjestyksen suurin tuottaja on tuo pikkuneiti, joka kuljettaa päätoimenaan tavaroita uusille paikoille. Mutta se ei minusta ole epäsiisteyttä vaan juuri ajoittaista epäjärjestystä, jolta lapsiperheessä ei voi välttyä.


Pienissä tiloissa on tärkeää, että tavaroille olisi olemassa oma paikka. Tai vielä tärkeämpää olisi, että ne myös päätyisivät sinne omille paikoillensa. En itse tykkää pitää esillä ns. ylimääräistä tavaraa. Emme myöskään juurikaan harrasta koriste-esineitä tai muuta pikku tilpehööriä. Pyrinkin hankkiutumaan kaikesta turhasta pikkusälästä mahdollisimman nopeasti eroon.

Seuraavaksi olen ajatellut kokeilla Mummi ja minä pesuaineita. Plussaa eettisyydestä, luonnonmukaisuudesta ja turvallisuudesta. Ja myös ihanista tuoksuista ja pakkauksista. Kyllä näillä kelpais siivoilla :)

Kuva: http://www.villaharmonie.fi/category/23/mummi-ja-mina---pesuaineet-by-annujaliinu

2 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Onnea voittajalle! Pieni onnetar halusi arpoa vielä kolmannen voittajan ja sinulle olisi luvassa jotain pientä, mikäli haluat. :)

Marika kirjoitti...

Voi ihanaa! Jee :) Laitoin sinulle viestiä. Kiitos!