torstai 28. lokakuuta 2010

Tänään torstaina

1. Keitin puuroa ja syötiin aamupalaa. Järjestelin ja petasin sängyt. Puettiin vaatteet ja pestiin hampaat.
2. Aamupäivällä lähdettin sateesta huolimatta ulkoilemaan. Leikkipuistossa oli vain yksi lapsi ja äiti vaikka yleensä on kymmeniä. Ei viitsitty kovin kauaa ulkoilla kun oli niin märkää.
3. Kotona syötiin välipalaa ja leikittiin.
4. Lähdettiin uudestaan ulos lyhyellä kävelylle ja tyttö nukahti vaunuihin, unia hän jatkoi parvekkeella.
5. Tytön nukkuessa tein ruoaksi uunimuusia ja raastetta. Lueskelin blogeja ja luin tenttiin. Unta kesti noin puolitoista tuntia.
6. Tyttö heräsi ja syötiin myöhäinen lounas.Jälkkäriksi herkuteltiin kuivattuja marjoja, joista molemmat tykätään tosi paljon.
7. Ruoan jälkeen taas hieman järjestelin ja laitettiin kuivat puhtaat pyykit vaatehuoneeseen. Leikittiin pikkuautoilla, maatuskalla, säästöpossuilla, kirjoilla ja kaikella mahdollisella.
8. Odoteltiin isiä kotiin, tyttö katsoi keittiön ikkunasta, koska isin auto näkyy ja minä järjestelin keittiötä.
9. Isin tultua kotiin syötiin päivällistä (eli samaa ruokaa kuin aiemmin:) ja hieman lepäiltiin sängyllä ja leikittiin.
10. Lähdettiin käymään kaupassa, josta ostettiin muun muassa salaattiaineksia illaksi. Tytön teki koko automatkan kovasti mieli valkosipulipatonkia, jonka sattui näkemään kauppakassissa.
11. Kotona sai palan patonkia ja alettiin keittämään iltapuuroa.
12. Iltapuuron jälkeen hieman leikittiin ja lueskeltiin kirjoja.
13. Tytön mentyä nukkumaan tehtiin miehen kanssa haloumjuustosalaattia ja syötiin hyvällä ruokahalulla ja katseltiin teeveetä.

Paljon ehtii touhuta päivän aikana vaikka tänään ei ollutkaan mitään erikoisempaa ohjelmaa. Ihana kun on välillä tällaisia ihan pelkästään kotipäiviä, jolloin ei tarvitse minnekään lähteä tai tehdä. Ulkoilmakin oli niin sateinen ja harmaa, että oli ihana olla kotona. Ensi viikosta on tulossa melkoinen hulinaviikko, joten nyt kannattaa nauttia näistä rennoista kotipäivistä.

Ei kommentteja: