tiistai 26. lokakuuta 2010

Joulusta!

Kiire on hieman painanut päälle ja blogi on saanut siitä kärsiä, pahoittelut!

Ihanaa, kohta on joulu! Itseasiassa joulussa taitaa olla parasta juuri se joulun odotus, itse jouluaatto ja -päivä menevät aina niin mopeasti. Tänäkin jouluna meidän porukka suuntaa mummolaan mökkeilemään jouluksi. Saa nähdä koska aletaan viettää ihan omaa joulua omassa kotona. Toisaaltahan se olisi jo kiva tehdä omaa joulua ja laittaa ja leipoa. Tykkään kyllä tosi paljon kaikenlaisesta laittamisesta mutta jotenkin sitä aina tulee lähdettyä mummolaan. Sinne on aika pitkä matka ja muutenkin kun harvoin nähdään niin joulu on kyllä vähän sellainen juhla, että sillon haluaa sitten mennä omaan kotiin. Oikeastaan on vaikeaa kuvitellä viettävänsä joulua jossain muualla kuin omien vanhempien luona tai kotona. Jouluperinteet on silloin niinku niiden pitääkin olla :)

Joululahjatoiveita meillä on pikkuisen. Tyttö nyt ei vielä oikein osaa itse toivoa, joten äiti ja isi esittää muutaman toiveen tämän puolesta :) Tai suurin toive on kyllä se, että lahjoja ei olisi liikaa! Muutama laadukas, harkittu lahja on ehdottomasti parempi kuin 10 mitään sanomatonta rojua. Itse olen jo ostanut tytölle Mauri Kunnaksen autokirjan, jonka tosin voin antaa myös vaikka vasta synttärilahjaksi jos löydän jotain tosi kivaa. Se, mitä haluaisin löytää olisi joku kiva nukke, jota voisi pukea jne. mutta en missään nimessä halua ostaa BabyBjörn tai Annabella -tyyppisiä nukkeja. En ymmärrä ollenkaan miksi nuken pitää pissata, itkeä, lasketella, ruskettua jne.

Ensimmäinen toive olisi tällainen valkoinen Brion puinen leikkihella:






Toinen toive olisi Duploja, jokin tällainen setti, jossa olisi eläimiä:





 Nämä ovat molemmat melko arvokkaita, joten mitään isompaa ei muuta toivota. Pienempiä toiveita olisi kunnolliset värikynät/vesivärit ja muovailuvaha. Tyttö on nyt todella innostunut piirtämisestä, koko ajan haluaisi piirtää. On vielä itse keksinyt tai mallista katsonut, miten kynää pidetään oikein kädessä :) Niin ajattelin, että ois kiva saada kunnolliset (myrkyttömät) värit ja vesivärit, jotta päästään oikein taitelemaan!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs omissa joululahjatoiveissa on?
-joulupukki

Marika kirjoitti...

Seuravaaksi voisinkin käsitellä niitä minun joululahjatoiveita... :)